Уважаеми клиенти,

бихме искали да ви уведомим, че във връзка с извънредните мерки за сигурност, както и обявеното извънредно положение по повод разпространението наCOVID 19 на територията на Република България, считано от 16.03.2020 г. „МК Брокерс“ АД /предишно наименование „Д.И.С.Л. Секюритийс“ АД/ ще продължи да обслужва клиенти при извънредни мерки за сигурност и превенция от разпространение на вируса, както следва:

 

Преустановяват се временно касови разплащания и сключване на договори на място в офиса на дружеството до последващо уведомление за въстановяване на работния процес с оглед развитието на общата фактическа обстановка.

Разплащания чрез банкови платежни сметки са възможни.

 

С цел превенция на клиентите на инвестиционния посредник и служителите от разпространение на COVID 19 се преустановяват временно посещенията в офиса на дружеството до последващо уведомление /освен при неотложни случаи по преценка на ръководството за всеки конкретен случай/.

Всякаква друга комуникация – чрез телефони, електронна поща, сайт и т.н. остава действаща.

 

Горепосочените мерки се предприемат с оглед на спазване на общия ограничителен режим, наложен на територията на Република България и за предпазване на вашето здраве!

Оставаме отговорни към вас и вашите инвестиции!